20190918_163941

Feestelijke start Innocent Rotterdam

Op woensdag 18 september 2019 is op feestelijke wijze gevierd dat smoothiemaker Innocent een fabriek gaat bouwen in de haven van Rotterdam. Burgemeester Aboutaleb verwelkomde Innocent CEO Douglas Lamont op de Kop van Beer aan het Calandkanaal. Innocent zal zich als eerste vestigen op de Rotterdam Food Hub, het grote nieuwe bedrijventerrein aan het Calandkanaal dat Havenbedrijf Rotterdam speciaal inricht om bedrijven uit de ‘agrofood’ sector optimaal te faciliteren.

Ruim vier jaar is er gewerkt aan de bouwplannen van de nieuwe fabriek. In alle fases van het project staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Innocent verandert de traditionele manier van bouwen, ontwerpen en het draaien van een fabriek. Door herbruikbare energie te gebruiken, duurzaam om te gaan met water en afval als hulpbron te beschouwen beperkt innocent de CO2-uitstoot van de nieuwe fabriek.

Aronsohn Constructies verzorgt het complete constructieve ontwerp en bestek, alsmede detailtekeningen en -berekeningen voor de betonconstructies.

Comments are closed.