Foto: Neutelings Riedijk Architecten

Naturalis weer open voor het publiek

Naturalis Biodiversity Center opende op donderdag 29 augustus jl. officieel de deuren, samen met alle belangrijke betrokkenen en relaties. Dit gebeurde met een bijzondere theatervoorstelling, waarbij de architectuur van het gebouw met het imposante atrium, de hoge trappenberg, balustrades en bordessen het decor vormen, en met de inzet van bijna 350 talentvolle dansers, muzikanten en koren uit Leiden en omgeving.

Naast de directeur van Naturalis Edwin van Huis, spraken de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven; Freek Vonk, onderzoeker bij Naturalis en bekend TV-bioloog; wetenschapper Katja Peijnenburg van Naturalis en architect Michiel Riedijk.

Op zaterdag 31 augustus was ook het publiek weer welkom in Naturalis.

Aronsohn Constructies verzorgde het complete constructieve ontwerp, alsmede de bestek- en detailtekeningen en de berekeningen van de nieuwe Naturalis.

Voor meer informatie over de bouw van Naturalis, klik hier.

Klik hier voor een sneak peak van de spectaculaire opening.

Exterior nightview 2S

Foto: Neutelings Riedijk Architecten

Interior mountain path 5S

Foto: Neutelings Riedijk Architecten

Comments are closed.