CMH-UMC

Koningin Máxima opent vernieuwde CMH

Op 19 juni 2019 opende koningin Máxima -in het bijzijn van onder andere minister Ank Bijleveld-Schouten- de uitbreiding en renovatie van het Centraal Militair Hospitaal (CMH) in Utrecht.

Na 30 jaar was het Centraal Militair Hospitaal (CMH) aan vernieuwing toe en heeft er een transformatie plaatsgevonden. Daarbij zijn o.a. twee nieuwe verdiepingen onder het bestaande gebouw gerealiseerd in een gebied dat voorheen in gebruik was als fietsenstalling. Daarnaast is de hoofdingang vernieuwd en zijn er diverse nieuwe vloeren en trappen toegevoegd in de bestaande constructie.

Aronsohn Constructies heeft -net zoals 30 jaar geleden- ook nu weer het complete constructieve ontwerp, bestek- en detailtekeningen verzorgd, alsmede de constructieve berekeningen van de bestaande en nieuwe constructie.

Lees hier het complete artikel over de heropening van het CMH.

Utrecht, 19 juni 2019 Heropening van het Centraal Militair Hospitaal door Koningin Maxima in het bijzijn van de Minister van Defensie A Bijleveld, C-DosCo en CDS Bauer

Comments are closed.