camshot 4-12-2018

Triodos centraal bij constructeursregister bijeenkomst

De organisatie van het Constructeursregister komt ieder jaar bij elkaar om alle lopende zaken te bespreken. Daarbij wordt ervoor gekozen om dat te combineren met een bezoek aan een interessant project dat inmiddels in uitvoering is. Ieder jaar wordt door één van de leden van het Constructeursregister gevraagd om een project aan te dragen. Als registerontwerper en lid van de toetsingscommissie heeft Paul Lagendijk van ons bureau dit jaar de nieuwbouw van Triodos in Driebergen/Zeist aangedragen.

Op 26 oktober 2018 heeft de centrale bijeenkomst plaatsgevonden in Cultuur- en Congrescentrum Antropia. Aansluitend is door de projectarchitect, Peter Klaassen van Rau architecten een presentatie gegeven over het bouwkundige ontwerp en heeft de projectleider van JP van Eesteren, Sander Kok de groep over de bouwplaats rondgeleid en uitgebreid geïnformeerd over de uitdagingen in dit bijzondere plan.

Aronsohn Constructies verzorgt het complete constructieve ontwerp, bestek alsmede detailtekeningen en -berekeningen voor de bouw van het nieuwe kantoor van Triodos Bank.

Voor meer informatie over de nieuwbouw van Triodos Bank, klik hier.

Comments are closed.