Logo groot

Aronsohn lid van Circle Economy

Circulariteit speelt een sleutelrol voor de toekomst van onze planeet. Het gaat erom dat we – geïnspireerd door de biologische processen in de natuur – zoveel mogelijk duurzame waarde creëren in alles wat we ontwerpen en produceren, van hernieuwbare energie en recycling van gebruikte onderdelen tot het ‘inbakken’ van de mogelijkheid van totaal hergebruik.

Hoewel er op politiek, maatschappelijk en commercieel niveau een toenemende interesse is in de circulaire economie, blijft het een uitdaging om die tot stand te brengen. Circle Economy ontwikkelt wereldwijd samen met leden gereedschappen en programma’s om dit praktisch en schaalbaar te kunnen doen. Schaalbaar wil zeggen dat het ook toepasbaar is in andere maatschappelijke omstandigheden in andere landen. Het gaat niet alleen om de gebouwde omgeving maar bijvoorbeeld ook om de textielindustrie. Successen in het ene programma werken stimulerend voor de andere.

Aronsohn heeft zich aangesloten om als koploper op het gebied van duurzaamheid te kunnen blijven opereren en bij te kunnen dragen aan de praktische gereedschappen om de circulaire economie tot werkelijkheid te brengen.

Zie ook https://www.circle-economy.com/

Comments are closed.