DSCN0044-K

Benoeming ir. Michel Schamp

Op 1 januari jl. is ir. Michel Schamp (1968) toegetreden als directeur van ons adviesbureau. Michel is sinds 2000 bij ons werkzaam, voorheen als constructief ontwerper en adjunct-directeur. Hij was en is betrokken bij belangwekkende projecten, waaronder het Stadskantoor Leyweg te Den Haag, het gebouw Cornerstone (het hoofdkantoor van Dura Vermeer) te Rotterdam, het Stadhuis te Almelo, het ZP7-complex van de Hanzehogeschool te Groningen en het Hartcentrum van het Catharinaziekenhuis te Eindhoven. Bij Aronsohn is hij tevens verantwoordelijk voor de ontwikkelingen op het gebied van BIM en seismische engineering. Net als de andere directieleden blijft Michel Schamp vakinhoudelijk betrokken bij onze projecten.

Wij spreken het volste vertrouwen uit dat met het toetreden van Michel Schamp weer een belangrijke stap is gezet om de continuïteit van Aronsohn te waarborgen en om een verdere uitbouw van de organisatie als klant- en kwaliteitsgericht, innovatief en creatief adviesbureau voor de bouw te kunnen realiseren.

Comments are closed.