????????????????????????????????????

Aronsohn ontvangt LRQA Crystal Award

George Henkens, directeur bij Aronsohn mocht de crystal award van Reinier van Es, LRQA Marketing Manager Northern Europe, in ontvangst nemen.

Aronsohn raadgevende ingenieurs is ongelofelijk trots dat zij al 20 jaar lang met Lloyd’s Register Nederland (LRQA) een partnership heeft dat is gestoeld op kwaliteitsverbetering en Aronsohn een certificaat Kwaliteitszorg heeft kunnen ontvangen. Het is daarom dat LQRA de crystal loyalty award aan Aronsohn mag overhandigen. Hiermee wordt bevestigd dat, ondanks de steeds dynamischer en veeleisender markt van dienstverlening, een langdurige relatie die is gebaseerd op kwaliteit wel degelijk mogelijk is.

Lees hier het volledige artikel.

Crystal Award

 

 

Comments are closed.