Universiteitsmuseum impressie

Start ontwerp verbouwing Universiteitsmuseum Utrecht

De ontwerpfase van de verbouwing van het Universiteitsmuseum gelegen in het museumkwartier van de stad Utrecht is gestart. Samen met architectenbureau de Zwarte Hond en Deerns raadgevende ingenieurs (installaties en bouwfysica) gaat Aronsohn Constructies het bestaande gebouw transformeren zodat de collectie van de Universiteit Utrecht beter tot zijn recht komt en plaats gaat bieden voor de groeiende publieke belangstelling voor het museum.

Het museum, onderdeel van het Centrum voor Wetenschap & Cultuur, wil zich verder ontwikkelen tot generiek platform voor de Universiteit Utrecht om substantieel bij te dragen aan het zichtbaar maken van de maatschappelijke impact van Utrechts onderzoek.

Comments are closed.