snapshot webcama

Hoogste punt Hubrecht Instituut bereikt

Dinsdag 27 januari 2015 is officieel het hoogste punt gevierd van de nieuwbouw van het laboratorium van het Hubrecht Instituut. Jeroen den Hertog (deputy director research van het Hubrecht instituut) sprak de aanwezige werknemers van de aannemer toe en bedankte hen voor hun inspanningen tijdens de afgelopen maanden.

Het hoogste punt werd bereikt in december 2014. Vanaf start bouw is dit in (slechts) 9 maanden gerealiseerd. Opvallend hierbij is de relatieve rust tijdens de uitvoering. Het gevolg van een goede werkvoorbereiding en de samenwerking tussen opdrachtgever, eindgebruikers, de adviseurs en aannemer. Ondanks dat de werkzaamheden direct aan een bestaand gebouwdeel wordt gerealiseerd, waar laboratoria in gebruik zijn, wordt vrijwel geen overlast ervaren. Aronsohn verzorgt het projectmanagement/directievoering en toezicht op de uitvoering.

De oplevering staat gepland in augustus 2015.

Comments are closed.