9691-knaw-hi-4K

Nationale Iconen 2014 bekend

De Nationale Iconen 2014 zijn op donderdag 6 november 2014 in de Ridderzaal in Den Haag in aanwezigheid van Zijne Majesteit de Koning bekendgemaakt. 

In totaal waren er 165 inzenders: van innovatieve mkb’ers tot grootschalige projecten van onderzoekers en bedrijven. De competitie draait om baanbrekende innovatieve projecten die zorgen voor toekomstige welvaart en bijdragen aan het oplossen van vergrijzing, het energievraagstuk en het wereldvoedseltekort.

De vier Nationale Iconen van 2014 zijn:

Lees hier het volledige artikel.

Bij twee van de vier Nationale Iconen is Aronsohn Management betrokken (geweest) bij de huisvesting van de organisaties. Het betreft het QC lab van de TU Delft en de nieuwbouw van het Hubrecht Instituut in Utrecht. Klik op de foto’s om filmpjes te bekijken over de Nationale Iconen.

9691-GekweekteStamcellen9741-QuantumTechnologies

Comments are closed.